Nuffnang

Sunday, February 01, 2009

Diri ku Makin di lupai

Bila dah makin tua ni.....terasa lak dilupakan oleh kekawan lama....sedih rasanya...hihihihhihihihi...masa dulu dulu ramailah juga yang ingat tarikh keramat aku....tapi skrg tak lagi.....(mcm ayat drama lak) cuma aku ajer simpan/ingat peribadi kekawan mcm tarikh keramat ni....tapi tak kisah yang lama tiada ada yang barukan..mgkin diorang termiss kut...tapi aku siap alarm kan bestday kekawan kat hp.....
Aku ingin mengucapkan terima kasih kepada kekawan yang mengingati ku ni....yang mengucapkan ngan berbagai cara sms, email, dan call...Yang kebanyakan yang wish kat aku semua nya yang aku baru kenali..terima kasih ..tapi ada juga yang lama....
Nak aku sebutkan nama ker....xyah kut...terima kasih semuaaaa...

p/s: banyak aku nak citerkan masa aku balik kg masa hari raya cina....tq

2 comments:

Anonymous said...

demo g sg lurus pun dok ajok kawe. hehhehe. sedeh weh.... demo melupai kawe

dav_perantau said...

sapo demo ni?