Nuffnang

Wednesday, January 31, 2007

Ku Sedar Diri Ku Makin Tua

Dalam ni tiada lampiran atau gambar rajah nak aku/saya letakkan kat dlm blog ni...cuma aku/saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kekawan, saudara mara, sepupu sepapat dan dimana jua anda berada...

Thank wish kat aku/saya kerana menyambut ulang tahun...Syukur alahamdulilah aku/saya masih lagi bernyawa....walaupun diri ni manusia biasa, kekawan ada ratu hatiku..huhuhuhuhhu..

thank bagi sms

Fatimah
Hepi Birday...sMoga d murahkan rzeki n tcapai ap yg dihjati

Fadli
HAPPY BIRTDAY KAWAN..smoga d pjgkan umur n d murahkn rzeki
Mekcik
(gambar) hepi besday

Sema
Anyway birthday..moga d cepatkan jodoh anda

Meknor
Selamat hari lahir,smoga panjang umur

Romaino
Salam, abe,xingat nak wish hay besday..tua dah tu, bleh doh nikah..heheh

Thank bagi mesej


Sajidah(janji nak bagi kek tapi tak bagi pun)

Madi
hepy besday weh...moga muroh rezeki....panjang umor blh buat amal n kumpul pahalo banyok...jgn hidup lamo buat doso doh la......huhu:D

Nurul
hepi besday..
semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki..

^_^

Liana


Rosha
hapiii birthday 2 u...
semoga senakin bertambah umur..heheheh:)

Mijal
selamat menjadi warga yang lebih matang. Moga pertambahan umur mampu menjadikan diri sebagai muslim sejati.Ingat mija lebih tua.....well whay u'r target 4 this year!!?? Semoga berbahagia dan menjadi anak yang soleh dan umat yang dikasihiNya...

Eju
sahabat yang di ingati
semoga kehadiran umur yang makin tua ini banyak memberi keinsafan dan kesedaran diri pada sahabatku ini... selamat hari jadi k..
nanti balik kita jumpa k..aku buAT li kat terengganu

chikyie
[09:10] chikyie: selamat hari lahir wesss
[09:11] chikyie: tua dah mu niii.. semoga panjang umur n kualiti umur tu..

Thank bagi ucapan terus/tapi dalam malu

Kekawan Opis aku dah diorang dapat kesan..

Akak Munirah

Din

Amin


Hanya sorang lagi aku tunggu ..tapi sampai sekarang tak wish2..
Dan Akhir 31/01/2007 puk 2.25 yang dinnti call juga..thank eh walaupun lewat...

3 comments:

FaDLi a.k.a Mr.StitCh said...

sapo hok d tunggu tuh? tok share pon..

dav_perantau said...

sapo ek...biarlah rahsia ...

nizie . said...

erk walaupun da lmbt 2 bulan..epi blated bsday jgkla yer incik apiS hehe..