Nuffnang

Thursday, August 13, 2009

Bila Masalah Ni Akan SeTEL?

Sekarang penularan Penyakit H1N1 semakin membimbangkan Masyarakat Dunia...Xtahu sampai bila penyakit ni akan berhenti..Jadi kita harus sedar bahawa ada sebab Allah jadikan sesuatu. Jadi sama sama kita beramal...Sebenarnya aku teringin sangat nak g solat hajat kat stadium Kota Bharu pada Awal puasa selepas Sahur. Tadi aku tgk Tv Tuan Guru Nik Aziz buat pengumuman pasal solat hajat tu akan dilakukan...Kalau dapat balik ni gerenti aku g ni...

Ok eh, sebenarnya aku nak cakap pasal penularan penyakit F1B1(Facebook)hahahaahaha...Sekarang penggunaan facebook semakin ramai, mcm topic dibincangkan, ramai kawan kita temui distu...sampaikan masalah kita dapat diselesaikan disitu...

Kekadang ada juga masalah xdapat diselesaikan, mcm contoh kawan aku ni..aku xtahu aper masalahnya sampai dia boleh tulis mcm tu sekali...Macam hidupnya tidak bermakna lagi, aku pun xpaham...Ada masalah baru ingat mati...aku rasa xelok eh nak setel masalah tu gitu ajekan....Kita ada agama berserah kepada Allah SWT, mengadu kepada nya minta ketenangan jiwa.......Kalau korang leh tolong kawan aku komen atau add facebook dia.....

p/s: add facebook aku sekali k....

2 comments:

TokNabe said...

Haha.. tengah h1n1 menular ni elok jugak berkurung di facebook, bolehla jugak sambil berkebun.

ENoMaTSeNsEi said...

sapo la tuh..huhu