Nuffnang

Wednesday, October 24, 2007

Episod Raya Pertama

Kekawan lain semua dah citer pasal raya...aku juga terlewat tulis citer raya ni...mgkin xsempat kut bertambah semakin malas skrg ni.....ahaks....Bukan malas aper ...sejak semenjak ni dah ramai kawan rapat/dekat2 aku dah tau pasal blog aku ni..mcm xbest eh diaorang tau...aku nak cerita mesti nak kena fikir fikir kut kut nnti ada tersalah ayat kang terasa hati ler plk....aku ni jenis xpandai nak memujuk...takperlah...kalau dah terasa harap dimaafkan....

Bersambung pasal raya ni...raya taun agak meriah juga eh..semua adik beradik aku balik....dlm syok syok gembira raya kedua aku dah jatuh sakit.....mmg dugaan besar...2 hari aku xleh jalan sendiri....aku pun xtahu aper penyakit entah....Syukur Alhamdulilah eh raya ke-4 aku dapat mengagahkan diri aku ni beraya umah kawan aku...Disini aku memohon bebanyak kepada kekawan aku yang aku xsempat nak g umah diaorang bukan aku xnak pergi tapi keadaan aku yang xsihat.....set2 demo dop mari tgk pun aku ni....

Raya Ke 5 aku dah mula sibuk sebab kawan aku dari Melaka dah datang jd dia dah jadi tetamu aku...Dapat juga g jejalan kat beberapa tempat...Thank kepada kekawan baru yang aku kenal krna sudi datang raya umah aku ...
Ni masa umah aku ngan pakai baju biasa dah tu....dah xder mcm raya dah tu...time posingnya.....malu tgk umah aku kosong ajer..
Menu aku nasi empit ngan sate tidak bercucuk ngan lidi ..ahaks..formula mak aku
Perjalanan raya yang mengambik masa paling lama dari pagi ke malam...semua yang terlibat..

Jejaka 2 raya
Makanan nasi minyak
Posing lepas kenyang
Seterusnya gi umah kawan yang lain plk...
Thank kepada mak ayah diorang masak yang sedap utk kita orang....susah susah ajer...

3 comments:

faisal said...

bestnye berayaa ngan member camtu bro,hihi..aku dah lama giler tak beraya ngan diaorg sume..sume dah kahwin pastu raya ngan bini masing2,huhu...bilala aku nak kahwin,heheee

dav_perantau said...

mmg best tapi terasa mcm kau juga kawan baik aku dah kawin....mujur ada juga kekawan baru ni...kau rasa kau bila nak kahwin...xkan xder planning kut....mesti terlampau ramai awek xtahu nak pilih yang mana satu ni....

shakirah said...

Salam to hafiz.. Wow...raye lg ke? Syok nye raya...hehee..maaf zahir batin. Nak duit rye bley?