Nuffnang

Monday, November 05, 2007

Bulan penuh dgn program

Dalam 2/3 minggu ni mmg aku terlampau sibuk...kekadang otak aku ni leh jadi tepu..banyak sangat program aku lakukan...Tuhan yang tahu banyak menda aku pikirkan skrag ni..aku rasa dugaan bulan paling mencabar bagi aku....nak tau aper aktiviti aku sampai xsempat nak update blog ni....
2/3 hari aku terpaksa kemas makmal aku tu sebab nak lupuskan semua pc pc lama ...dah lama pc tu semua dah slow gilo...mujur ler dpat kelulusan dari atas pelupusan..

Dari asal kedudukan makmal aku sebelum aku leraikan semuanya...

Gambar ni masih blum dileraikan lagi...

Dengan pertolongan kekawan aku ..dapat aku leraikan dan asingkan semua nya dalam masa sehari....
Selamat tinggal Komputer Dell jasa mu amat bernilai kerana melahirkan anak bangsa yang berjaya..
Ambik kau...
Dalam bulan lepas rezeki aku murah juga eh dalam musim syawal ni...ramai yang belanja makan selain open house yang tak berhenti2...

Terima Kasih kerana belanja KFC...nnti belanja lagi k...
Bulan lepas juga sepupu/kawan aku dtg batu pahat ....dia belajar kat unimas jd dia naik kat senai...
Masa dia dtg sini, sempat ler bawa main bowling/jejalan sebelum dia berlepas g sarawak tu...
Dia dah nak pi daaa ni....

Sempat juga ambik gambar tu....

10 comments:

-DeaN RadzY- said...

Kalau dah scrap pc dell tuh..Digantikan dengan apa pula? Slow sangat ke dell tuh?? Hehehe...Sini pun pakai dell gak tapi Optiplex 740... ;)..Tak reti sangat bab PC nih..

dav_perantau said...

mmg slow sesangat..dell ni dah lama sepatutnya dah lama kena lupus...lebih 6 tahun dah...komputer yang bakal nak digantikan lagi teruk...Acer(Awas CEpat Rosak)...terima eh..janji baru kan....

faisal said...

fuuuhh, tengok je dah penat nak bukak2 sume camtu,hehe..sblm aku jadi portal admin ni bro, aku penah jaga unit support kat tpt keje lama dulu..mmg lebih ke hulu hilir usung pc dan betulkan pc,hehehe..:)paling leceh yg gune pc lama...lembab sampai dekat setengah jam nak loading fail masa buka pc,ahaha..

pakai je intel duo bro,hehe..puas ati,kekeke..

shakirah said...

Salam.. Waahh.murahnye rezeki ye di bulan syawal nih. Dalam sibuk2 pun, sempat gak pi o pen house yer? hehehe

dav_perantau said...

acai---->mmg penat nak buka semua tu ...ngan habuknya...mcm2 eh..alhamdulilah dah setel tunggu nak kena audit ajer ni..


shakirah---> kat sini raya sampai sebulan selagi xhabis bulan syawal ..selagi tu xhabis openhouse ni....sibuk kena pi juga nnti aper kata org kan..

arsaili said...

erkkk unimas ek ur cousin? dia faculty apa?

dav_perantau said...

dia ambik marketing tapi xtahu plk fakulti aper..apasal ??

arsaili said...

ramai geng dan org yg di kenali kat unimas tuh... mrktg kat FEB la tu

dav_perantau said...

oooo..pelajar ke pensyarah kau kenal...

arsaili said...

pensyarah..ehehe