Nuffnang

Thursday, November 29, 2007

Peringatan

Design kawan/aku buat kad ni

Kalau dikira aku ada masa 17 hari lagi bakal tiba perkahwinan akak aku.....Banyak menda xdibuat lagi....Susah juga nak uruskan pasal majlis kahwin ni..aku ni kira bernasib baik sebab aku berjuahan jd semua keperluan kat umah diuruskan org lain...cuma aku part yang kecil2 ajer.....Jadi untuk peringatan kepada diri sebelum aku balik kampung pada 14/12 ..aku kena buat..








  1. Apply Cuti bermula 14/12 hingga 30/12


  2. Cari kamera dan juga video camera


  3. Hadiah utk akak aku(periuk nasi elektrik)


  4. Kerepek utk jamu tukang masak/hari raya haji


  5. Beli barangan org kirim


  6. Setelkan sasaran kerja tahunan


  7. Setelkan meja kat makmal(bila nak setel ni)


  8. Beli baju sehelai kut..


  9. Servis Kereta


Jadi dijemput kepada kekawan semua yang sudi datang umah aku nnti pada 17/12/2007

6 comments:

faisal said...

slm bro, moga semuanya berjalan dengan lacar majlis tu ye..:) lawa akk ko, napa tak kenaikan kat aku,hahahahaha...ada adik pompuan lagi tak bro,wakakakaa..

dav_perantau said...

wslm....insyaAllah..aku harap majlis kau pun sama eh...ahaks kau lambat ler...dia sama umur ngan kau rasanya....adik perempuan dah habis dah....

hajarss said...

salam en hafiz, hopefully semuanya berjln dgn baik.

btw, kelate di pasir puteh :)

dav_perantau said...

wslm...harap gitu eh..
org pasir putih rupanya...

arsaili said...

isk3 ..ingat hang nak kawin..apapun tahniah dpt abg ipar

dav_perantau said...

kalau aku kahwin..aku suh kau balik malaysia..dtg masa aku kahwin..ada berani...aper pun terima kasih...maaf lama menyepi aku sibuk sikit eh...semoga kau sihat yaa..peace..