Nuffnang

Monday, February 21, 2011

Aktiviti Petang

Lama bebenor tak update blog ni...Cewah padahal minggu lepas baru update...Sibuk gila aku skrg ni, meeting ajer dari minggu lepas sampai hari ni tak habis habis yang paling beshnya...Lepas meeting mestilah ada makan free..Korang banyakkan seminggu xyah kuar duit tapi yang parah aku tgh diet..Hancur lebur segalanya...Sia-sia aku berjoging ptg ptg...Aktiviti aku kat sini semakin menarik dah...Aku dah pandai bergerak sendiri2 dah xyah dah nak berteman..
Ramai yang datang kalau ptg... 

Makin banyak lemak berbakar, panas gila dah puk 6 dah tu...
Aku dah makin rajin turun jogging kat stadium sorang2, dulu nak g sana wajib  berteman ..Segan wess, nampak sangat xder kawan..hahahhaha tu tangapan aku...Sebenarnya org lain xkisah pun...Aku nak tunggu ada kawan nak g berjogging sampai bila bila pun xder berteman..Serius smua dah malas ....Aku dah tak kisah dah sorang sorang janji aku sihat ..Padahal nak kurus..hahahhaha....takut wes badan gemuk gila...perut boroi...nntikan nak bangun pun ssuh...Bahaya..dah lah aku ni bukan jenis bukankaki sukan pun....

Pejabat aku ada juga buat permainan badminton/futsal haram jadah aku nak join...Malas dah ramai sangat dah join..kah kah kah....tapi diorg bukan buat selalu pun pada hari tertentu ajer..Tapi aku suka lagi pegi jogging tgk keindahan Ciptaan Allah...takkan nak join Umu Hani(Kat ofis aku ada minah nama umu hani, bukan umu hani dalam citer tu...ni umu hani jerantut) berpoco2...isk nampak sangat jawa..hahhahaha....





Aku skrg hanya berjogging aje nak masuk gym xkut, xnak eh tubuh gantang2 pun nak biasa biasa ajer..Jadi aku jogging ajer...Org kata kalau masuk gym ni, dah tubuh ketul pastu tinggal tubuh jadi lembik balik....Waaaaa......kan jadi hantu mak limah kan....kah kah kah kha

Kalau xkurus lagi tak tahu lah kan....Jogging dah, kalau tak kurus nak g mandi wap nampak gayanya ni..Hhahahahaha...
Nanti aku cerita ada beberapa tempat aku selalu nya aku pergi...ni salah satu tempat....Ada 2 tempat lagi mmg show pemandangan cantik...

P/s : xbesh pun jogging kat sini sebab petang2 kilang kayu kat sebelah akan lepaskan asap baunya mcm bau jagung rebus...Sakit dada...

2 comments:

feresa~* said...

ajaklah viky..

dav_perantau said...

viky lagi sibuk memanjang