Nuffnang

Monday, February 14, 2011

Vblog

Huk huk penat gila puk 3 pagi tadi aku baru ajer balik dari Sungai Buloh dr Umah kekawan..Jejalan pertengahan bulan..hahahhahaha..Gila kan musim kusut dan kering sempat menyepat weh....

Aper pun aku xnak lah citer pasal ni lagi...Akan datang lepas upload gambar dulu...Tengah Format laptop jap..

Tapi sekarang org dah xramai yang rajin menulis blog. Kebanyakan sekarang banyak betul video cerita2 mcm blog.Best juga buat mcm ni, xsilap aku org panggil Vblog. Kalau korang mmg best sebab mcm2 topic di terangkan, lagi lagi pandai edit2 video ni...
Kenalkah anda dengan Anwar Hadi? Beraksi depan kamera dan diupload ke dalam channel Youtube miliknya. Personally, kami juga rasa bangga ada anak Melayu yang berani dan lantang bersuara dan menyerlahkan bakat kretiviti kepada dunia. Jika di luar, Youtube ada Nigahiga, hey Youtube! kami ada Anwar Hadi di Malaysia! Fanpage beliau: IniAnwarHadi..(Aku copy paste dari ayat dr facebook)
 
 Mamat ni aku ni aku baru ajer jupa...mmg xtahu asal usulnya...Video boleh lucunya... 

P/s : Aku mmg xleh reti nak bercakap2 ni...kalau aku buat aku rasa xmenarik langsung atau ayat  lain hancurrrrrrr.... 

1 comments:

Anonymous said...

Workstation Ford membawa kantor Anda untuk kendaraan Anda , sehingga lebih mudah untuk melakukan bisnis di Houston daripada sebelumnya . Tanyakan Anda Houston dealer Ford mengenai pilihan yang tersedia .rn   rnDengan komputer di -dash dalam pickup Ford atau van , Anda berkendara di sekitar Texas tanpa harus kembali jalur untuk kantor Anda di Houston untuk mengisi formulir atau mengirimkan perintah kerja . Cukup logon ke komputer Anda dari Ford dan memeriksa e - mail , mengisi spreadsheet dan informasi log . Anda Ford Dealer Houston dapat mendiskusikan lebih jauh dengan Anda manfaat dari workstation Ford .

[url=http://motoreviewnow.info/sandberg-volvo/]Sandberg Volvo[/url]