Nuffnang

Friday, May 02, 2008

Kenangan Bersama

Dah lamanya tak meng update blog aku ni.......

"Malas eh tu"

Mood aku bab bab blog ni dah kurang dah ni......mcm malas dah nak menulis....aku sekarang dilanda berbagai masalah yang membuatkan aku keliru.....

"Ya ALLAH aku memohon kepada Mu tenangkan Hati Aku ni, tujukan jalan yang terbaik dengan pilihan aku ni"

Semoga masalah aku dapat diselesai dengan secepat mungkin kerana kekadang aku penat dengan semua ni....aku rasa mcm tengah memikul satu beban yang berat kat bahu aku ni.

Dan

Kemungkinan aku akan berpindah dalam masa terdekat, aku harap pilihan aku tak salah...


Tahun ni, tahun last semua kekawan yang satu negeri ngan aku dah tak tinggal kat parit raja ni...nampak nya terkapai kapai eh kat sini seseorang..


Dah xder tempat nak berkongsi cerita

Dah xder nak buat lawak

Dah xder org nak teman aku balik kg nnti

Dah xder kawan nak gaduh gaduh

Dah xder kawan nk g jejalan

Dah xder kawan nak mintak tolong

Dah xder penenang hati

Wawawa...boring nya bila diorang xder....masa ada diorang asyik gaduh ajer......tapi gaduh pun sayang.....yalah perangai lelain....sesekali jupa tu best plk...tapi aku doakan kejayaan mereka yang bakal akan jd cikgu semua......Dan jangan lupa kawan ni......

2 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

ha???nak pindah mana??

dav_perantau said...

HAHAHAA..ah ha...ikut hati nak pindah kelantan ajer terus..hihihh