Nuffnang

Thursday, January 27, 2011

Hero Superman


Asik letak gambar ajekan hari ni lain skit eh...Aku nak letak video aku buat aksi Ganas skit..hahahhaha...asik extrem lah...Aku buat fly fox lain skit, biasa kalau buat flyfox kita ikat bahagian depan..Yang ni aku nak cuba lain skit....ikut belakang ala ala Hero Superman tu...Heronya sangat kan..hahahaha.....
Best nya kalau dapat main yang free ni...Kalau boleh semua nak main dan berkali kali...Sebenarnya aku join kursus hrod(entah apernya maknanya) kat ofis aku...3 hari 2 malam berkampung Sepang kat Nur bukit Unggul..Tempatnya mmg best ...
Aku nak citer lagi, tapi disebabkan gambar dlm ex-harddisk tinggal kat umah jadi kita layan video tak pernah di publish mana tempat...hehehee...

Jom layan.....Aku jadi superman Kelantan...............
video

0 comments: