Nuffnang

Thursday, January 27, 2011

Jom ke AUSTRALIA

Nampak kemajuan aku ni, dah mcm rajin nak update blog ni..Aku sebenarnya dah bosan ngan FB tu aku kembali ke blog...Dah xder nak tgk video menarik kat fb. Aku dah bosan baca kat post kekawan kat wall yang menda sama kekdg boring gila....Mgkin FB akan jadi mcm friendster jg tak?
Cewah pemuka cerita dah power skrg ni, dah lama xmenulis ni..rajin plk nak menaip.
Aku bukan nk cerita pasal ni, aku sebenar nak ucap terima kasih kat sepupu aku kerana bagi hadiah dr oversea...Best seh, setiap kali dia g jejalan/melancong  wajib aku dapat buah tangan dr dia...Tapi seronok juga mcm dia leh g melancong mmg rezeki mencurah curah...aku pun suka juga g melancong ni tapi xmampu ajer.. Kat Malaysia banyak lagi xpergi, nak g over sea ermmmmmmmmmm lambat lah...

Satu ajer yang aku suka ttg dia dan sama ngan aku...
sepupu aku ni xsuka heboh heboh kat org dia g memana2..Tup tup dah terbang...Biasa lah duk kg kan, bila g oversea, bising mcm mcm cerita "banyak duit lah", "membazirlah", "org kayalah" mcm mcm lah..Aku paham sangat lah ngan org kg aku...Lagi kalau ada perjumpaan mesyuarat tingkat...Fus.....
Kalau dulu klau ada org kg nak g oversea mesti buat majlis doa selamat, ajak org kg makan makan...Jadi sebelum nak g oversea kena habiskan duit nak wk  makan2 tapi sekrang xyah. Sekarang naik kapal terbang terbaik harganya kekadang berpatutan xmcm dulu mgkin harga sngat mahal....Sekarang sesiapa pun boleh melancong..kan kan kan..cewah mcm aku pernah pegi lak....

Ni lah buah tangan dr australia sebelum ni dah dapat dr london....


Aper pun terima kasih bagi baju yang cantik tu, bila pakai mesti org tanya kau pergi bila Australia..Penat aku nak menjawapnya....

5 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

hensem skrg???wakakakaka cantik baju tu

dav_perantau said...

sindir nampak....cntikkan nnti saya beli kan balik dr australia..hahahaa

Ellie said...

wah...nanti nak g obersea gak kan...bleh la beli apa2 yg patut dr tempat iteww...hahahahha...

dav_perantau said...

oversea tu xjadi sebab xdop sambutan...xtahu bila leh g ni...

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

lor..betullah...dia nie suka prasangka buruks..hahahah...ha..beli2 unt saiz baby...hahahaha