Nuffnang

Saturday, January 19, 2013

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Macam ne lak aku boleh terjebak nak promosi UTHM ni, Bukan nk promosi sebenar cuma nak cerita pasal video corporate yang terbaru yang agak menarik. Setiap tahun mesti ada video yang baru sebab perubahan di uthm sedia ada.Kalau ada sesiapa nak belajar kat uthm terus akan jatuh cinta punya dengan Kemudahan yg disediakan. Tapikan Kolam renang tu belum siap lagi mgkin dlm taun ni akan siap kut.

Satu lagi video yang aku nak kongsikan Video 5S Fakulti, dlm video ni menujukkan fakulti mengamal 5S. Jadi sesiapa yang nak amal kan 5S kat rumah boleh lah buat rujukan.


Jangan terkejut kalau minit 3.58 hingga 4:00 adalah part boleh membuatkan anda mual mual nak muntah2 gitu..

8 comments:

Anonymous said...

Good respond in return of this query with firm arguments and telling all concerning that.


Also visit my website; http://ephemeralbookmarks.com/search.php?q=1990+Drixoral+Medicine+Blocked+In+The+Usa+90+S+Cable+Tv+Commercial&page=1

Anonymous said...

What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity about unpredicted emotions.


My weblog; オークリー サングラス

Anonymous said...

Just want to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply
great and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

my web site オークリー激安

Anonymous said...

I am really inspired together with your writing skills and also with the structure for your blog.

Is that this a paid subject matter or did you modify it yourself?
Anyway keep up the excellent high quality writing, it's uncommon to see a great weblog like this one nowadays..

Here is my homepage: 激安オークリー

Anonymous said...

I for all time emailed this web site post page to all my friends, because
if like to read it next my friends will too.

Feel free to visit my homepage - オークリー アウトレット

Anonymous said...

Thanks for the auspicious writeup. It in truth was a
amusement account it. Glance advanced to more delivered
agreeable from you! By the way, how could we keep
up a correspondence?

Here is my website :: レイバンサングラス

Anonymous said...

maaf bertanya,awak nie orang mana?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)