Nuffnang

Monday, February 18, 2008

Bangi-Port Dickson-Msjbox Camping

Banyak menda berlaku bila masuk bulan 2 ni....Sampai xsempat nak ceritakan kat dlm ni...Dengan sifat malas aku ni bertambah tambah...Sekarang ni aku tgh rajinkan buat kerja tertangguh kat ofis, tu jadi malas nak update blog ahaks...tapi sempat lah tgk blog kekawan yang lain....Raya cina hari tu aku sempat balik sebenarnya kejap ajer eh....balik semata2 nak tgk anak saudara baru..Haziq oo haziq...bertuah dapat bapak saudara mcm aku ni....puji diri sendiri lak...

inilah anak saudara aku....baru mandi ek

Tu hadiah aku bagi tempat tidur...bestkan haziq ..ahaks....
Pas balik dari kelate mak aku kirim barang kat akak aku yang tinggal kat bangi dan pd...Adus bagusnya sapo dapat adik mcm aku ni...sanggup dari batu pahat pi sana semata mata hantarkan barang yang xpenting sesangat..aku jenis layan ajer...pada masa sama hari tu ada msjbox camping ..apa lagi aku sempat ler jupa kekawan yang xpernah jupa....adus segan tul ngan msjbox yang dah lama xaktif, xbayar yuran nak join...mmg segan nak balik tu bagi lagi cederamata kat aku.....Bukan aku ajer yang kawan aku yang menyibuk (mino) pun dapat..ahaks....terima kasih...bila pi sana ..adus sempat juga sesi perkenalan diri...aku ingat nak jupa kejap ajer nak bayar yuran msjbox ajer trus blah sebab nak balik trs batu pahat..tapi terpaksa juga termasuk sesi tu......masa perkenalkan diri tu sempat kenal tuan punya blog selama ni aku tgk dari internet ajer....dlm group tu ada juga org kelantan ..ingat aku sorang ajer...ahaks...semua yang join yang kerja mantap2....terasa kecil ajer bila duk dgn diorang...bila dah lama duk situ rasa mcm best ajer....terasa eh juga xjadi nak balik..xleh kena balik juga esoknya...ada kerja kena uruskan...banyak jemputan kena pi....sabar eh....masa drive nak balik otak aku pikir ajer pasal camping tu...mcm2 aku pikir sampai sesat jalan....adussss...mujur lah sempat patah balik cari jalan yang betul.....tu lah xbagi tumpuan masa memandu....akhir puk 3 pagi baru sampai....

Gambar xjelas ..alah guna kamera hp ajer...tu xcerah langsung..letak ajer eh..nak wak kenangan kan..ahaks..situ juga salah tu cederahati yang aku dapat...dapat juga walaupun xdatang secara x rasmi....terima kasih semua...

Terima kasih kekawan yang join msjbox camping...

3 comments:

umi_e said...

wahhhhhh best arrrrrrrrr dapat MC... mintalah lebih2 sikit MC tu :p

shakirah said...

Salam to hafizx.. huaaa...sbuk bangat yaa....Anyway , gdlak ..

dav_perantau said...

umi_e -->salam, umi-e ahaks...


shakirah---> wslm, xsibuk buat buat sibuk ajer tu...nak jom buat2 sibuk tak?