Nuffnang

Thursday, April 02, 2009

Kekawan kahwin

2 tiga bulan aku rasa mcm agak terputus hubungan eh dengan kekawan ...Aku tak tahu apasal, diorang terasa ngan aku ker....Aku kekadang buat salah tanpa sedar kan...Takpa lah mungkin dia xnak xganggu aku kut...hahhaha...tapi ada kawan aku tetiba mesej aku xpernah dan lama aku xjupa mesej tanya kabar aku...Sebenarnya dia nak bagi tau aku dia nak berangkat ker lubnan.Paklong aka azli ni askar kat seremban dekat dgn kem akak aku...Harap dia selamat pergi dan selamat pulang...Hari nisebenarnya aku nak pos satu lagu kahwin, dah siap tulis bila aku publish post xnk kaurlak plk movie tu..Ingat kan nak tujukan kat kekwan nak kahwin...Adus bengang aku...

Takper lah hari ni kita layan gambar ajer yaa....gambar kahwin kekawan aku yaa....



tu ajer lah gambar kekawan ..ada lagi tapi xjupa eh....

5 comments:

iRa said...

Apis nye bila plak??? :)

dav_perantau said...

entah lah .....tunggu akak balik dulu eh..hanya akak sorang ajer apis harap kan wakil johor pi msa kenduri saya...hik hik hik
bleh tak akak?

iRa said...

huhuhuhuhu....insya allah... kalau ada di sana, sampai le ke Kelate tu... ni email nya irayusof@yahoo.com

enomatsensei said...

alo be..bilo pulok demo nye? haha

dav_perantau said...

mu dulu lah mino wess..