Nuffnang

Wednesday, April 15, 2009

Perjumpaan yang singkat

Aper makna gambar tu? xder makna nya...saja nak menunjuk menujuk..hahhahahahahaha...xder lah wess...aku nak letak penuh nnti gosip lak ...aku letak separuh..hahhahhaha..cuma aku nak ucapkan terima kasih kat seseorang kerana belanja makan hari tu.....pastu bw jejalan tgk bandar bercahaya....

10 comments:

Ellie said...

Aloss...buh gambar sekerat jah...ni saspen nih!!! hehehe...tok dae nk bergossiplah ari tuh...

gambar d blog tuh mmg d Sabah..pantai karambunai....gambar mak sedara d friendster.....

dav_perantau said...

sekerat jah..bahaya..tu mikir 2/3 kali nak letak...takut saham jatuh..hahhaahhahahahahahahahhah(ketawa jahat)
tu pasal ....best ko g sana?

Ellie said...

hahahha..jatuh saham??? huh!! budak kelate ko??

alhamdulillah oklah ada rezeki g sana kali ke2 and bawak parents...kita sebagai anak nih nak suka kan hati org tua jah...sbb ikutkan hati nak g jale jauh sket macam g poring air panas d kundasang, jambtan tamaparuli or g Labuan...tp masa g ari tuh dah transit 40 minit d Labuan...
tak po lah...depa pun tak leh jale jauh sangat, so puas hatilah sbb hajat dan niat dah tercapai...

dav_perantau said...

bukan jatuh saham, saham yang jatuh..hahahahha pening pening dop?haahhahhahah....alhamdulilah jupa juga org kelate...

betul tu...saya tak mampu nak bawa g jauh2 sendiri xg lagi...tapi family saya bw g jalan dekat2 xpo dosss....tapi angin set dia nak jalan tu adalah juga.....di labuan ke ada kerabat awak yang berpangkat dop jupa ko?

Ellie said...

Aloss....sedara berpangkat tuh mana nak pandang orang macam aku nih..lg pun transit kejap jah 40 minit nak cari chokolat murah2 tax free pun tok dae...

xpo lah apih bawak pak do ngan mak do g jale dekat2 pun..at least bawak gok...

dapat ore kelate?? bagus2..alhamdulillah...

enomatsensei said...

alos la en.apis...bakpo gak main nusuk bowoh tanggo tu...tnjuk sekarat2..tnnjuk la penuh skit..xjatuh eh saham...koho naik ado ambo raso..haha

dav_perantau said...

yoko dop pandang..bukan dia suka ngan family pak muda?
coklat kat langkawi pun murah...hihihihi..

Alhamdulilah...kelate

dav_perantau said...

malu lah nak tujuk lelebih wess...releks eh sampai masa aku tujuk eh penuh.....
jatuh wes saham aku,mu mana tau ko naik pepandai mu jah...

Ellie said...

pok muda ngan mok muda dia layan lah...sepupu dio cam aku nih dia boo layan...bini dia jer ok...sepupu aku tuh hampeh!!!

ada plan nak g langkawi dok??? nk kim chokolate....hihihi

dav_perantau said...

ok lah boo layan...saya ni dop pandang langsung....saya ada juga nampak beberapa org kg kelaweh agak high class ni tgk kita wak dop nampak jah.....
langkawi?xdop eh lagi...nak g juga sebab xpernah sampai sana...IsyaAllah akan sampai kut sana..hhihihihihi