Nuffnang

Tuesday, July 14, 2009

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang


Alhamdulilah bersyukur Kehadrat Ilahi dengan limpah kurniaNya dengan kejayaan aku dapat ni. Aku xpernah pun mengharap semua ni dan rasa xlayak utk menerima smua ni lagi sebab aku rasa masih baru utk terima anugerah ni.. Aku nak ucapkan terima kasih kat kekawan kat satu tempat kerja aku selalu beri tujuk kat aku.Aku masuk tempat aku dari kosong dan sekarang terisi juga eh..Hehehehe...Terima kasih juga kat ibu bapa aku, dah mcm bintang popular lak bagi ucapan.hehehehe...
Aku berharap dapat aper aku impikan.............

14 comments:

feresa~* said...

wahhhh..Tahniah!! :D

dav_perantau said...

terima kasih..heheheehe

TokNabe said...

Tahniah berbanyak........ kena minta belanja teh tarik kat al-azhar corner ni!!.

dav_perantau said...

terima kasih, boleh sesangat mari eh....nak dekat lagi restoran KMS 24 jam juga...biasa g dop?

iRa said...

tahniah apis.... :)

Anonymous said...

salam..hafiz ni su..
tahniah..semoga kecemerlangan iut sentiasa berterusan..

dav_perantau said...

terima kasih kak..nnti balik akak belanja saya yaaa

dav_perantau said...

wslm, su mana ni..
terima kasih ya su...

ENoMaTSeNsEi said...

ganah la en.apis....buleh doh ambik berukben tuh....bilo nok belnjo sy nye? haha..
pepepon...tahniah la wes...

Ellie said...

Wah..ni sudah bagus..perkabaran gumbira nih!!! Pak De jie ngan Mak De tahu dah ker??? Tahniah3x...bleh lah belanja daku d sini...
belanja kerepek johor tak po doh...hehehe...bila ceremony pyampaian APC nih?? kat mana??

baru dapat tahu nih, tak leh online kabel once again kena curik tensen tul!!! Ada plan nak balik kg dok?

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

salam...congrats my dear friends...u deserve it!tahniah sgt2...akhirnya jasamu di iktiraf!wakakaka..nway kali nie rasanya dpt merasa lg belanja anak pak de jie nie :))

dav_perantau said...

terima kasih lah mino e'mat hehehhehe...berukband xtahu bila lagi...belanja tungggu..

dav_perantau said...

kak ellie--> huhuhuhuhu..pak da jie dan mak dayah dop tahu lagi..kalau dia tau pun, dia pun xpaham juga..hehehehehehe...penyampaian blum lagi 22/7 ni kat dewan sini ajer.....nak suh belanja kerepek insyaAllah..hehehehehe....

kena guna beruk band tu....kena curi ajer kabel nya.....xleh ni sewa bulanan wajid kena bayar doss tapi xleh guna..isk isk isk...

kalau xdop arang melantang eh....awal puasa balik kut....

dav_perantau said...

wan sajidah --> terima kasih, hehehehehehe..... akhirnya jasamu di iktiraf yaaaa pandai lah.......