Nuffnang

Monday, July 27, 2009

Tercabar

Gambar lain leh layari hafixz.fotopages.com

Wah xtenang jiwa ni bila memikirkan pasal kekawan...hehehehe.....bukan aper aku risau kekawan aku dah start memulakan membina masjid......aku belum buat aper aper ni....risau serius risaunya....Yang terbaru juan kawan sekampung aku....bila diorang dah start jadi family aku gerenti bising ni.....Dlm kg aku selalunya dikaitkan ngan 2 org kawan aku ni bedu dan juan....bedu pun dah start dah, juan dh..............hohohohohohohoh.......aku bila ni......??????????....Tensionnya nak menjawap soalan bonus....

Aku yakin jodoh pertemuan di tangan Tuhan, tu eh aku ada didepan mata xnak....isk isk aku xleh nak memaksa menerima seseorang tanpa aku sayang....Apasal ssh sangat nak cr jodoh.....bila ada peluang aku persiakan.....ataupun aku blum matang utk berumah tangga..Peningnya.....Ssh nak cr betul2 memahami kita ni, org cakap aku ni memilih/cerewet...aku bukan memilih/cerewet tapi kalau boleh yang boleh bertimbang rasa/serasi/sayang dah mencukupi bagi aku...Xbleh eh sorang ajer yang kena memahami, kalau leh 2-2 eh......

p/s: kalau lah dulu dia xtangguhkan semua, mgkin dah berjalan lancar ni...setel dah masalah aku...

8 comments:

iRa said...

insya allah.. masanya akan tiba jua.. :)

easyou said...

takkan berlaku perkara tu selagi belum tiba masa y dttukanNya..;) y lain2 tu musabab je

arsaili said...

salam....bila tiba masanya semuanya akan dipermudahkan

dav_perantau said...

Doakan untuk saya akak ya...

dav_perantau said...

betul tu easyou

dav_perantau said...

wslm....harap nya mcm tu lah arsaili..

Ellie said...

jangan seday lah apis..tak payah tercabar dengan waris2 aku juan dan bedu tuh..depa pun lum kawen benda tak pasti lagik...(aku bukan doa yang tak baik) tapi percayalah pada kuasa Allah...

dav_perantau said...

huk huk....risau juga eh..balik kg hari tu pun rasa amat perit sekali dgn soalan yang power....xmcm ptk dia alah sindir menyidir ajer ...hahahahahhaaha...