Nuffnang

Wednesday, July 15, 2009

Terima Kasih Semua


Terima kasih atas ucapan tahniah dari saing2 huk huk huk..terharu rasa....Tapi APC tu belum di buat lagi..Minggu depan baru dapat..

Nak bagi tau aku telah membuka blog baru tapi blog ser lagi tu SULIT skit, jadi nak baca kena log in dulu dgn email memasing. Aku terpaksa buat mcm tu sebab blog ni dah ramai yang tau.. Separuh kawan sekerja dh tau....Jadi aku kena security eh skit hehehe..Tapi blog ni aku tetap teruskan juga mcm biasa, blog yang sulit tu luahan rasa dan hati ajer...hahahhaha jiwang aku ni...Jadi siapa nak cuba try test masuk blog tu bagi ajer email, insyaAllah terus aku add kan.....tapi kat situ xpenting pun....Aku namakan blog tu agak jiwang skit eh..

DehatiHafizx

14 comments:

arsaili said...

salam..tahniah bro atas APC moga terus cemerlang ....

dav_perantau said...

wslm....terima kasih bro....doakan aku cemerlang gemilang dan terbilang sokmo..hhehehehe

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

woit2..kasik saya :))
xeonpearl2@yahoo.com

dav_perantau said...

sabar yaaa..tgh cantikkan blog dah siap saya bagi tau yaaa..bestnya org tu g sabah...xkan kosong ajer kut..

TokNabe said...

jangan lupa jemput ambo yek...

zuriazani03@gmail.com

feresa~* said...

saya pon nak follow blog baru 2..adakah sy akan dpt lampu ijau untuk masuk?..

ENoMaTSeNsEi said...

alos abe apis...xleh masuk bpob blog baru tuh,,uhuh

dav_perantau said...

beyeh Toknobe nnti kawe addkan..tapi utk masa loni dop lagi eh..

dav_perantau said...

feresa- lampu kuning...hahahhaha standby aje...

dav_perantau said...

mino mu nak masuk juga ko? xyah eh.....

feresa~* said...

urkss..lampu kuning lak..huhu

ENoMaTSeNsEi said...

yerla...aku xmsuk.....
tq

dav_perantau said...

yalah kalau lampu hijau masuk nya jalan, lampu kuning maksud bersedia...

dav_perantau said...

geli eh mino, tua bangko pun nak ngaju...