Nuffnang

Thursday, July 30, 2009

Berehat Seketika

ReHaT SeKeTIka, LuPaKaN PaSaL kErJA

Tertiba lak aku kena balik kg, ada hal nak di uruskan bukan nak bertunang, bukan nak g merisik, bukan nikah. Malam ni aku bertolak puk 8.30 naik kereta api kat kluang...Aku rasa mcm nak demam ajer ni, tone suara dah lain, tapak tangan cepat berpeluh, rasa tubuh penat....banyak makan sate kut, heheheehe..tadi ada anugerah dekan kat tempat aku.aku ambik tender sate..hahahahahha...beraya sate eh td...makan makan dan makan..

Untuk 2/3 hari aku xder kat sini, jadi aku nak mintak sesiapa yang aku belum add kan blog korang dlm My Blog List tolong bagi tau...Mana tau aku tertinggal ke atau pun yang baru ke nnti send kat komen yaaa.

Yahooo.....Bercuti......

6 comments:

feresa~* said...

wah..balik kg lagi..tudung 1 dozen..:P

dav_perantau said...

alosss....bakpo dop beli 12 dozen lalu jual kat konvo t..

Ellie said...

tak dae kita nak borak2 citer terkini tersensasi ari tuh yaa..hehehe..

kelik kampung sokmo sakit...napa yaa?? hehehe...

dav_perantau said...

tu pasal, dgr awak g kursus kan.....xpo xyah sensasikan dos...hahahhahhaha..
entahlah antibody xkuat kut..duk kg makan xkabar ingat...hahahahahah
Guano ptk ok dop....jangan lupa letak gambar anak saudara awak yg baru...

Ellie said...

saya g kursus ptk d kuantan kan...apis plak tak royat nak balik..tak dae i nak merasa makan2 ari tuh!! ruginya i...hehehe

ada dengar gak citer sensasi tapi tak per lah kita bergossip raya nanti deh..

gambar anak sedara ada dah dlm phone tak upload lagik..nnati i citer dalam blog..lama dah tak update blog nih!!!

dav_perantau said...

balik hari tu secara dop rancang pun, tetiba ajer ada org suh balik...hahhahaha..
tu eh..kalau dop leh sambut bestday chik sekali eh..yo dop?
citer sensasi xser dop di layan nak wak senyap jah.....hahahaahahaha...
cepat letak xsabar nak tgk saudara baru saya tu..heheeh