Nuffnang

Monday, June 28, 2010

Layan Cerita

Seminggu aku layan citer...Tu pun gara gara sepupu aku dtg...Aku risau dia boring jadi aku download lah semua citer....tu pun semua dia xtgk sebab dia minat cerita melayu ajer..Selebihnya aku lah yg layannya...

Antara citer aku layan ni

The karate kid ni cerita boleh tahan eh....aku minat citer mcm ni...Rumusan cerita ni jangan membuli org......



Pisau cukur ni sambilan ajer...tapi aku layan juga sebab ada fazura tu.....




Beautiful Boxer ni cerita thai....boleh tahan eh....laki nak jd tino...tapi hebat dlm bexor




Jumbo Gajah Biru animasi dr thai dah di ubah suara bahasa melayuu..sapo sapo minat animasi boleh layan...



Silat, ni bukan cerita tapi national g'rafi cerita seorang mat salleh belajar ilmu silat gayung malaysia.Aku tgk cerita aku mmg kagum sebab dulu aku pernah belajar silat tapi separuh jalan ajer...

1 comments:

feresa~* said...

ehem..bolehlah sy kasi external hdisk sy lepas nie..=p