Nuffnang

Friday, June 25, 2010

RAhsia


Aku tak tahu nk cerita, fikiran sangat SANGAT sangat SaNgAt KUSUt....Kestabilan diri aku amat teruk .....Tahap suhu badan pun dlm 30% ajer ni..

Aku xtahu nak cerita kat siapa masalah aku ni...nak cerita kat kekawan( malu eh, nnti jatuh airmuka aku ni), nak citer kat family ( diorg nak dgr ke aku dah besar panjang setelkan sendiri lh), nak tulis kat blog( kau jangan cari pasal xpepasal semua org tau)..........

Arghh...tension tahap gaban ni....soal hidup mati...skrg ni hanya kepada Ilahi ajer aku meluahkan(jd sembahyang xkhusyuk ni, tetiba ajer duk pikir ni)....mgkin satu cabaran aku untuk menempuhi rintangan hidup ni..andai aku berjaya mgkin aku dah lepas satu level 27(mcm game lak..hahhahaa)....

Sekarang ni aku kena releks ajer...pilihan di tangan aku....Aku leh undi masuk / undi keluar..hahahhaha dan mengarut ni...........

p/s: aper pun xleh citer panjang.....kan tetiba lak aku tercerita lak kan....

2 comments:

Ellie said...

Pih...rahsia gapo nyoh nih??

yg edit tuh hanya utk kamera DSLR kaa? yg digital cam ambo nih bleh gok ko??

anyway tq tolong jaga anak buah ambo deh..doa ambo demo muroh rezeki sokmo

dav_perantau said...

rahsia..hehehhe adalah.........akan di ketahui nnti.....

yg edit tu xkisah nak guna kamera gapo pun janji gambar...try eh edit..kalau xdop adobe photoshop leh guna software dia lagi senang,...

amin amin amin...