Nuffnang

Wednesday, October 10, 2012

Jom Hias Dapur Rumah

Sejak semenjak ni, lambunan aku lain ajer..Asyik  tanya pakcik google..pakcik google carikan gambar cantik2 pasal nak hias dapur rumah tapi dgn bajet ciput tapi Ala ala mewah gitu..Mesti Page Error.

Aku asik berangan nak dapur rumah cantik ajer. Biarlah aku tak masak pun janji bila nak makan kat dapur tu rasa tenang ajer. Macam nk tidur kat dapur aje.Hahaha..Sekarang ni aku pantang tgk gambar dapur cantik terus aku save kat dlm laptop. Hanya melihat ajerlah, mana tau pada suatu hari tertiba hamba Allah nak bagi aku hadiah ke, nak sponsor ke. Kan senang nnti just tujuk gambar ajer. Encik saya mau dapur mcm ni .

Tolong klip mana tau dapat DESIGN DAPUR BARU ni @ klip IKLAN kat tepi tepi tu..Siapa yang klip tu aku ucapkan ribuan Terima Kasih

Aku nak kongsi lah sedikit antara gambar dapur idaman aku..Jangan terkejut sudah..Kalau boleh nak yg besar lagi ..kalau boleh nak design mcm rancangan tv yg masak masak tu yg tengah tengah ada meja besar siap ada singki lagi(dapat bayangan ke tak ni)



3 comments:

Ellie said...

Ahkak tahu yg kat tengah tuh di panggil island...pulau..kitchen island..

citarasa kita sama lah erkk ahkak pun nak buat gak camgitu...mnyesal tak buat awai2 d dapur rumah ahkak tuh!!

Pernah sbb gila kan kabinet dan pulau tuh ahkak g ke orange...Masha Allah cantik2 jer...mmg jatuh hati sesangat dan rege dia ermm kena mnabung lah...huhuhuh

Hafizx Nordin said...

klu boleh wak gitu agak2 rajin dop masak kita ni..hahahaha..patut chik wak hari tu lagi, xyah nak rosakkan mozek hok sedia ada..rumah chik luas dapur tu..xtahu lah kalu chik nak tambah lagi samapi ko pagar hujung nus..Try usha pastu oyat harga nak bajet ni..nak menambung dr skrg ni..
Nnti dah siap nak ajak lah mari derat sini....4/5hb 11 ni ada konvo sini kalau nak mari derat bolehlah..heheehe

blog-tips-kurus said...

mane entry dapur baru?

:-)