Nuffnang

Saturday, October 06, 2012

Running Man

Running Man tak usah dipertikai kan kehebatan tvshow korea sudah menjadi kegilaan kebanyakkan yg tau pasal korea lah. Aku dulu xtahu juga pasal kewujudan pasal runningman. Bila satu hari ada pelajar pratikal tempat aku perkenalkan kat aku.
Dengan berlagak sombong dan angkuh aku cakap kat budak tu aku xlayan citer korea yang entah apa apa ni. Tapi bdk ni saja ajer tujukkan part2 episod yg best.

Dan akhir nya aku layan juga, tapi masa aku nk layan tu RM dah episod yg ke 80 dah xsilap aku. Aku copy semua video dr bdk tu. Sedang elok hujung minggu aku layan dr episod aku dr puk 8 malam sedar2 dah puk 5 pagi aku ketagih aku nak layan ajer. Korang bayangkan cuti 2 hari aku hanya layan RM tanpa tidur. Masuk kerja hari isnin muka mcm apa, muka xsemangat..

Sampai aku boleh kenal sorang sorang pelakon dlm RM tu bukan setakat tahu siap leh tahu perangai masing2 eh..Masa first game aku suka jong kook sebab dia paling hebat kat dlm game tu. Dalam game dia agak bersunggh2 nak menang dari peserta lain just seronok2. Sorang lagi ada lah bunga sorang dlm game tu ialah Jing ho dia pun jenis yg best juga bila dlm game.

Bila dah lama tgk ni, baru tau tujuan game ni bukan skadar nak dapat habuan sebenarnya nak tujukkan realiti sebenar ..xder lakonan mcm kat malaysia ni game mcm spontan..Kebanyakan lawak dlm game ni spontan kuar ayat tanpa skrip.

Bila dah sampai episod 50 aku dah suka Monday couple hhihihiihi...Gary dan Jing ho... diorg ni hanya bercinta pada hari isnin ajer..Gary ni lawak dia mmg spontan .Sorang lagi aku suka kwang soo mamat ni gila xbertempat kekadang perangai sukar nk di duga..

Kalau sesiapa yang layan RM ni mesti ada lah sorang yg korang suka..lagi kalau tetamu yg diundang tu mmg pelakon yg korang suka mesti game tu akan jadi lebih seronok..Setiap kali game ada ajer tetamunya,,,tapi yg kekal akan setiasa ada, kalau ada sorang mmg boring lah episod tu..Macam tak lengkap gitu.

Jom layan RM skarang episod 114 ..episod kecoh sebab gary nak keluar dr game show...sebenarnya aku pun xsuka di kuar. Dia terpaksa nak kuar sebab nak bagi tumpuan kat Nyanyiannya yg bakal diadakan Konsert..Cuba taip kat pakcik google LEESANG..

Kalau korang nak tgk downloadlah kat internet..kalau xnak download boleh aku boleh bagi sebab aku ada setiap episod, bila boring aku layan...

1 comments:

NiNa ZizaN said...

ok... saye nak...
boleh kamu kasi dekat saya setiap episod?? >_<