Nuffnang

Wednesday, October 31, 2012

Kesabaran di Uji

Kesabaran aku di uji lagi dengan tv kat rumah aku ni..Sebab tu yang bersungguh2 cari maklumat pasal tv ni..Sebab sekarang tv ni dah ada mcm mcm..Teknologi dah canggih...Nampak gayanya nak kena tukar baru juga ni..Sampai bila nk tgk citer blue ni..Jangan silap paham..tv aku ni bila xder channel tetiba dia bertukar jadi biru mcm dlm gambar tu..Biasa lah tv ni xsilap dah 2 kali aku servis sebab rosak...
Korang bayangkan perasaan korang nak layan citer korang tgh part best tu tetiba dia leh jadi biru..Kekadang dia sekejap ajer bertukar biru last sekali dia akan kembali mcm biasa..Tapi kekadang pada masa yg dia betul2 buat onar langsung xnak kembali normal..
Tu kekadang aku nak baling ajer dgn gelas..stressss...
Nampak gayanya nak beli yang LED tv lak lah....
Ingat kan kut2 ada orang nak sponsor langsung xder...sedihnya dlm hati......

Layan Running Man 117 Lah

5 comments:

Ellie said...

Bleh lah tuh koho2 beli...ntt dpt monus ujung tahun apa lagik rembatlah LED...yg bestnya tv loni ada usb port bleh la layan korea or movies yg savedlm external...hik hik hik

kami nak hiburan masa g umah awak tuh...hehehe brapa hb doh plan kita tuh?

Tak pun kalau ada budget lelebihan tuh beli jer smart tv bleh connect dengan internet..

Hafizx Nordin said...

Hajat di hati lagu tu lah ni...masih dlm percarian harga leh murah ckit ...rumah kat kg dah rembat dah ser..
loni nk operasi kat rumah sy plk ni..

org kata smart tv ni xelok sangat...bukan guna pun internet kat tv tu....

Hafizx Nordin said...

berapa haribulan saya xpasti sbb angah g tarikh lain..

Manakala zura mai awal lagi ...dlm 10hb

Ellie said...

so maknanya pakdo jie gi dulu lah tu?
berapa lama demo tuh dok situ?

bila angah pi?

saya nih plajar so kena susun jadual...huhuhuhu

akak antar doh mesej d fb dan whats app apih tapi tak terbalas...huhuhu

Hafizx Nordin said...

chik add lah fb yg baru add tu..fb tu yg fb kerja punya...yg fb biasa2 mls nak layan mana retek loni