Nuffnang

Tuesday, June 02, 2009

Jawap Jangan Tak Jawap

Tetiba ajer ada org kenakan aku utk menjawap tag ..Adat berblog ni tag mesti ada lah...Walaupun otak aku duk mikir nak balik kg ni..Jawap eh dulu.....Tunaikan Hajat org mengandung, dah gandung ke Wan Sajidah...hahahahhahaha...

Jom eh kita menjawap soalan dia....

arahan SMART TAG :

(Upload picture yang anda gemari dan jawab soklan dibawah)

picture yang anda gemari




Kenapa anda suke gambar ini?

Aku mmg suka semua gambar dlm pc aku ...tapi disebabkan banyak sangat aku pilih mana aku paling suka ajer eh.Kenapa suka gambar tu, sebab cuba korang perhatikan betul betul ada ketenangan dr gambar nom satu....sejuk mata memandang...Gmbar kdua tu, satu impian aku utk memilikinya tapi disebabkan xmampu..aku just tgk gambar eh..tgk gambar pun jadi eh...Gambar yang lain lak...Gabungan warna amat canti sekali...perch mcm juri lak ni...Sudah eh kita jawap soalan lain lak...

Bila kali terakhir mkn pizza?

Tetiba lak tanya pasal ni, aku last mkan pizza bulan 4 ngan jiha..Masa tu kawan aku mengidam, aku teman ajer eh.....

Lagu terakhir yg anda dengar?

Entah lagu  aper entah dr blog wan sajidah..bising eh...nak tutup xleh terpaksa dgr eh..kalau tutup aku nak copy soalan nya..terpaksa eh dgr walaupun aku xsuka mendengarnya....

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

Tgh download lagu baru, nak masukkan dlm pendrive nak dgr dlm keta ni...layan lagu masa drive...heheehhhe

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

apis macho eh..hahahahahaha....awe, abe

Tag lagi 5 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!

Terpaksa aku buat secara cabutan bertuah yaaaa....xjawap xper..kalau jawap lagi bagus...

1. Fadli

2.feresa

3.toknabe

4.Kak alie

5.Akak Munirah

no 1 pada anda?

suka berblog..dia patut menjawapnya....

Org no 3 ada hubungan dgn sape?

Nikah doss..

Kata sesuatu berkenaan no 5:

Akak saya terpaksa pos eh projek tu...xmuat eh guna email....tapi saya xdan nak uruskan...pas balik kg saya cuba uruskan secepat mungkin...

Bagaimana dgn org no 4?

Sepupu kawe eh..dia kirim kerepek ni....nak g beli jap lagi..hahahhahha

Siapa org no 2?

Dia ni ker...dulu pelajar sini pastu dah jadi tutor kat sini..skrg ni tgh belajar....

Alhamdulilah terjawap sudah semua soalan....xsuka jangan baca bab ni..ni cuma mainan dlm blog ajer....kekadang kita ni kehabisan modal utk bercerita jadi ini salah satu mainan berblog...Mcm iklan gitu eh..

5 comments:

arsaili said...

salam..suka benar gambar org yg tengah solat tuhhh

dav_perantau said...

wslm..sama eh kita..arsaili nnti jawap tag tu yaaa...walaupun xtulis nama kat situ..jawap ajer..

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

cis!sempat lg mengenakan org tu!!! :P mana ada lg...lmbt lg awk jd pakcik...hahhaa

dav_perantau said...

hahahaha..mana tau ...buting pelamin kan kan..express bunya..heheheeeh

iRa said...

hok aloh....kena tag gak rupenya...hehehehe....