Nuffnang

Monday, June 01, 2009

Single But Not Available


Esok aku balik kg..Wah mcm seronak lak...Pas balik adakan aku dah single but not available....hehe..releks jangan pikir bukan bukan k...Kita tukar topic k...

Hari sabtu minggu lepas kawan satu tempat kerja call aku mintak tolong teman kan dia nak bertunang ngan pilihan hati nya..Terkejut aku tetiba ajer nak bertunang, tiada ribut terus tumbang....aku mula mula tak caya juga kan..bila dah dia bagi tau betl2..Baru aku caya, kawn aku ni boleh dikirakan kawan satu pantai timur eh, jd aper aper hal susah senang lakukan sama sama eh...korang pun pernah dgrkan org kelantan ni suka berpuak puak...berpuak kami bersebab xder sampai nak anti mana mana negeri....kami berpuak bila memerlukan ajer....

Ok sambung balik citer pasal kawan aku tu....dia bertunang mak ayah dia xdatang dari besut mungkin sebab jauh kut. Dia wakilkan akak yang kerja kat sini dan kkawan kat sini... Tukang cakap pun dia suh kawn dari johor..Alhamdulilah semua berjalan ngan baik sekali..Aku agak teruja juga ngan majlis diaorang dah mcm dah nak kahwin...Hantaran 8k dan ikat selama 6 bulan, nampak gaya nya dlm taun ni makan gulai(kenduri) eh.....tunang dia pun kawan aku juga sebab sebelum ni aku pernah kursus ngan dia...

Aku ucapkan tahniah utk Wadi semoga dia cepat cepat kahwin..hehehehheh..

P/s: Aku ambik berkat dari dia...heheheeh

9 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

woit2...takut tajuk...hahaha

dav_perantau said...

hehehehe...bagi gempak sikit...mana gambar kahwin..adus tipu eh...

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

LOR...APA TIPUYA...BKK AR BLOG KLIK KAT MYpICASA

dav_perantau said...

laaaa..baru perasaan eh...dah lama ker letaknya ni..hehhehehe

Precious said...

Jangan tunggu lama2 ..
Nanti diambil orang ...
Hih hi hi ...

ENoMaTSeNsEi said...

en.apis meme gtu doh...tajuk dio gempok sokmo...huu...
pis...wadi tung ngn k.syikin erk? staff hep tuh...syp2 dh tung erk k.syikin ni...huhu

dav_perantau said...

precious--->tq precious sudi masuk blog ni,heheheh..tu pasal..dah xleh nak tunggu ni..nnti sampai masa kahwin eh..hehehehehhe



mino--->biasalah eh tajuk kena power tapi kena hati hati eh dgn tajuk kekadang betul kekadang dop..... ah ha..aku kejut gop tetiba ajer nak tunang aku ingat memain segoti upanya....kak luuuu..dia adik dr mu eh syikn tu.....nampak gaya makan gulai eh kita wess..

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

hahahaha...lama dah..kecoh jer...bising2 bkn nak tgk dulu..:P
ok..g jwp tag sy bg kat awak..

dav_perantau said...

Maaf lah puan...kesilapan tidak disengajakan..pergi tak umah liana kat kelate t..