Nuffnang

Wednesday, June 17, 2009

Kepala Aku Kusut

Aku xnak perut jd mcm ni..xsanggup aku..

Tak tahu eh, ada kah ni post yang last, sebab sekarang kat penjawat kerajaan sesetenggah link akan di block..Tapi blog dlm pertimbangan lagi...kita tgk ajer aper belaku pasni...pasni nak baca blog org lain pun dah xleh kut....aku rasa baik xyah bagi internet aje teruskan....hehehehe...


Sekarang ni pikiran aku tgh serabut kalau leh tgk aku rasa dah banyak urat2 otak berbelit2 dah ni..Susah betul nak buat keputusan skrg ni..skrg aku mohon pada Allah Tunjukkan pilihan yang betul...Moga Allah Bagi ketenangan kepada aku...Semoga masalah ni dapat selesaikan dngan cepat...

Selera makan aku makin meningkat sekarang ni, asik lapar ajer...aku dapat rasa berat badan aku makin naik..aduss...ssh nya nak kuruskan badan...Aku kalau tetekan aku mmg lapar ajer....makan dan makan....
Jom kita pi makan eh...rasa lapar eh..........

4 comments:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...

ye ker???kena block????adoi!abis ar past nie!!!btl tu..baik pki taip jer wat kejer...heheheheh..wah2 ssh nak wat pilihan ek?semayang istikharah...:D

dav_perantau said...

hari ni dlm berita ada kuar ..najib nak block semua sekali.....hehhehehehehhe..istikharah blum jupa lagi mimpinya...

Ellie said...

kt opis kak ellie nih lama dah tak leh layan blog...nak blogging and writing buat dumoh jah...ym pun tak leh, buka certain web page kena block even utuk proses p n p...melampau sini weh...kami panggil internet sini intenat...tenat sungguh apapun tak leh...

ptunjuk dr Allah nih bukan sahaja melalui mimpi, ada kalanya dia datang melalui gerak hati, ketenangan...sabar...benda yg baik mmg payah, banyak cabaran dan Insyallah mintak Allah pmudahkan...

dav_perantau said...

Mmg gitu belako doss...pasni tak tahu eh boleh berblog ko dop lagi..en najib nak block tu...pasni kita pakat wak kijo lah yaaa....pasni buat novel sendiri eh...muga pasni leh buka mic. ofis ajer pastu email ko mana mana pengarah suh dia jual..hahahahha...
Haulah, mcm mcm menda baru nampak, bagus juga...